Trendsättare

 
Här är lite koll på trenderna inom street- och sportmodet inför nästa sommar. Som ni kan se så är jag före min tid med pastell och regnplagg. ;) Och nog kunde jag ha behövt dom stövlarna idag när jag hamnade i världens åskskur på min promenix haha. Hade färgat ögonfransarna som tur var så ingen pandavarning. Allt rullar jue på som vanligt annars med gymträning och outdoortraining. Har även snart sålt alla mina böcker oxå. Jiippiie!! Sen är det bara att fortsätta med alla cd-skivor. :P
 

Monokromt
Den absolut största trenden är monokroma produkter. Alltså produkter som bara har en enda färg – tyg, sytråd, sulor, detaljer. Det finns på kläder, skor, väskor – ja precis allting.

Pasteller
Efter en vår och sommar med mycket svart, vitt, grått och en del mättade färger är det pasteller som gäller nästa år. Rosa, mintgrönt, blått och gult i bleka varianter är helrätt.

Regnplagg
Galon, PU eller vad du än vill kalla de gummerade regnplaggen är stekheta nästa sommar. Främst i regnrocksform men vi såg också en hel del korta bomberjackor i gummerad väv.

Mönstrade tajts
Trenden med mönstrade tajts håller definitivt i sig över nästa sommar. En del är nedtonade, andra mer färgglada och väldigt många har höga midjor.

Bleka färger
Urtvättade eller solblekta färger passar bra in i pastelltrenden.

Dressade sneakers
Sportmärken gör dressade sneakers som kan bäras till och med på bröllop och rena modemärken hoppar på den här trenden och gör sina varianter på sneakers.

Höga plösar
Efter Adidas framgångar med sina Yeezysneakers kommer alla, och då menar vi verkligen alla, med liknande sneakers där de höga plösarna och det rena utseendet är det gemensamma.

Höga sulor
Tjejerna sneakers får ofta en lite högre sula. Ibland med textilkant men oftast gummerad. Alltid doch platt, inga med bara hög klack.

Duffeln
Den klassiska duffelväskan gör verkligen comeback och fanns hos alla väsktillverkare. Cylinderformad, helt utan fickor och med bärremmar i läder är allra hetast.

Klockor
Solglasögon och klockor slåss om att vara det hetaste tillbehöret i streetmodet. Klockorna ska vara analoga, tunna och rent designade. Metall och läder hellre än plast

Kommentera här: