Byta trappträning mot spinning?!

 
I framtiden så kan du både träna på motionscykeln och tvätta dina kläder samtidigt (Y). Några unga kinesiska studenter har nu lanserat sin idé, en motionscykel som fungerar som en tvättmaskin när man trampar runt på pedalerna. Motionscykeln kallas BiWa (Bike Washing Machine). Tanken är att man genom att trampa runt på pedalerna på motionscykeln får tvätten att snurra runt på framhjulet. Samtidigt produceras ström som används för att visa en skärmbild med tvätten på styret.
 
Kan tänka mig att det blir zzzövande haha. Är nog bättre att jag springer i dessa trapporna ett tag till då. ;) I morgon så är det dags igen för veckan trappträning. Idag så stod det promenix och gym på schemat. Hade med mig träningstidningar igen. Där har jag hittat denna artikeln bland annat. Förra veckan avslutades med ben och det blev även biceps plus triceps. Denna veckan startade jag med rygg och mage. Och så den evinnerliga rehaben varje gång för min trasiga axel. :P
 
Och alla mina experiment hittar ni som vanligt på min ig: zuzibuz. Just för dagen så står det blomkålsgröt på menyn. Smakar och ser ut som risgrynsgröt!! Naturligtvis med en touch utav protein också.

Kommentera här: