it can only get baked

Ska försöka att få ner måtten på mitt senaste experiment för självaste Skånemejerier (lowcarbplus) vill ha detta receptet. Det är jue bakat på deras kvarg som är gudomligt god. Så stor skillnad mot alla andra. :P
Proteinmuffins (4 stycken)
50 gram äggvita (eller 1 ägg)
1/2 dl sukrin (eller annat sötningsmedel)
1 msk smält kokosolja (eller milda culinesse)
1/2 dl lowcarbplus kvarg (valfri smak)
1 skopa proteinpulver (valfri smak)
1/2 tsk bakpulver
1 dl kokosflingor (eller annan valfri fyllning)
Vispa äggvita och sötningsmedel skummigt. Rör ner övriga ingredienser. In i ugnen på 225 grader i cirka 10 minuter (beror på fyllning). På bilden har ni ananas, och ananas/kokos kvarg. Vaniljsmak (whey) på proteinet.
Träning har det blivit också (inte bara i köket) i form utav promenixer. Idag i härligt solsken igen. Motorcyklar ute är också ett säkert vårtecken. Gymmet fick besök utav mig igår och då kördes det bröst och mage.
Annars så har jag gått och snöat in på bär och fruktpulver just nu. :D
De ser goda ut!