Om att byta skepnad

 

Google har dragit igång ett forskningsprojekt som går under namnet Project Jacquard. Det går ut på att väva in ledande fibrer i tyger så att kläderna kan känna av rörelser eller styras med hjälp av mobilen.

Exakt vad kläderna kommer att kunna göra får framtiden utvisa men flera designers hävdar att detta är den största textila revolutionen sedan vävstolen. Det som nämns är allt från att kunna styra telefonen genom att dra fingrarna över ärmen till att reglera både värme och kyleffekter beroende på temperatur och kroppens svettningsgrad. En del jobbar till och med på att kunna byta färg på plagget med den här tekniken.

 

Hihi hur coolt vore det inte att kunna byta färg på träningskläderna?! Man skulle aldrig tröttna på ett plagg. Det gör jag nästan aldrig ändå i och för sig när det kommer till just träningskläder. Men det är jue alltid kul med nytt!! Som nu till exempel så är det ett par "snake tights" på väg hem till mig. Byter som sagt var skepnad från Wolverine (wolvegreen) till att byta skinn kanske. :D Lortig in på bara skinnet efter promenixerna också, så kläder går det åt nu när snön smälter och det är typ insjöar överallt. Vart trappträning idag men igår var jag på gymmet och körde rehab och styrka för axlarna. I morgon får det bli ben, axeln bråkar lite extra med mig. :P

Kommentera här: