Nej nu blommar det

 
Beautyfood handlar om att tanka sin kropp med näring som skyddar, stärker och reparerar huden. Och hårvård också för den delen. Att tanka insidan med näring som skyddar, stärker, reparerar, stimulerar kollagenbildandet och ger livskraft är som att käka superserum varje dag. Huden är ett skyltfönster för vad som sker i våra kroppar, och beautyfood ger långsiktiga effekter som inga kosmetiska produkter kan matcha.
 
Hudens kondition är en summa av ålder, arv, hormoner och livsstil. Ungefär 80% av hudens åldrande beror på livsstilsfaktorer och där är maten viktig. Antioxidanter, protein, nyttiga fetter och fytonäringsämnen är hudvänner som ger verktyg för att skydda sig mot skönhetssabotörer som sol, stress och föroreningar, och samtidgt reparera skador och bilda kollagen och elastin, som bevarar hudens fyllighet och spänst.
 
Beautyfood bygger på att käka varierat, så vi får i oss en hel orkester av skönhetsnäring. Men avokadon har en särskild plats i skönhetshjärtat. En riktig lysterbomb med superantioxidanten vitamin E och viktiga fettsyror som funkar som en fuktcrème inifrån. Och här blommar min ut i tidningen Topp Hälsa. Andra gången jag hamnar i den tidningen med mina bilder. Jag gillar verkligen instagram (zuzibuz) som bygger på just bilder.
 
I kväll blir det dock teven och programmet: Revenge body with Khloé Kardashian. Måste verkligen se om det är något att ha.

Kommentera här: